• Willeke zoekt veel contact met haar publiek.

    Woonzorggroep Samen.

Willeke Alberti opent restaurant De Ontmoeting in Magnushof

SCHAGEN Restaurant De Ontmoeting in verpleeghuis Magnushof is donderdagmiddag groots geopend. Na maanden van verbouwen staat er een indrukwekkend Grand Café en dit werd deze middag door zangeres Willeke Alberti geopend.

De verbouwing is begin november gestart. De toenmalige centrale ruimte was sterk verouderd en toe aan vervanging. "Met de nieuwe Ontmoeting hebben wij een fijne ontmoetingsplek gecreëerd voor bewoners, gasten, medewerkers en vrijwilligers. De Ontmoeting heeft een huiselijk sfeer met een open haard, een sfeervolle lounge met nieuw meubilair en een fotowand met herkenbare foto's uit de omgeving", zegt woordvoerder Robin Hoogeveen van Woonzorggroep Samen.

Het optreden van Willeke Alberti is mede mogelijk gemaakt door het Premieplan van Nationaal Ouderenfonds. Het Premieplan is een initiatief van Nationaal Ouderenfonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo. Voor meer info: www.ouderenfonds.nl/premieplan

Het Ouderenfonds steunt kwetsbare ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de BoodschappenPlusBus, de Zilverlijn, de OuderenOmbudsman (0800 - 1325, gratis), kerstdiners en stranduitjes. Alles is hierbij gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.