• William Sintenie in zijn superstoel

    Frank Oudmaijer

William Sintenie verguld met speciaal geconstrueerde E-Veloplus 3

SCHAGEN William Sintenie glom van trots. De ongekend fraaie, matgrijze E-Veloplus 3 is echt een oogappeltje en super praktisch in het gebruik. Een robuuste, elektrische fiets waar de rolstoel met een plateautje moeiteloos voor gekoppeld  kan worden. Soepel stuurde zoon Noah zijn vader over het parkeerterrein bij Bike Totaal Boersen. Nu nog een zonnetje erbij en het feest is compleet.   

De speciale rolstoelfiets is gemaakt door de bekende firma Van Raam uit Varsseveld en is afgesteld door de vaklui van Boersen. Met deze fiets kan William Sintenie zich weer een stuk mobieler door en rond Schagen bewegen. De hoge dwarslaesie van William geeft natuurlijk nog veel ongemak, maar op deze manier kan hij zich weer een stukje beter redden.  

De actie Williams Day van ijsvereniging De Magnusrijders uit Schagen heeft een kleine 20.000 euro opgeleverd. Ook na de actiedag van 16 september werd de organisatie verrast door gulle gaven vanuit het bedrijfsleven.    

Binnenkort krijgt William nog een speciaal elektronisch trainingsapparaat waarmee hij zijn beenspieren kan trainen. Ook wordt er een overkapping voor de Veloplus gebouwd.