• De winnaars van de Respect Awards. .

    Sportservice Schagen.

Winnaars halve finale Cruyff Court Schagen

SCHAGEN Op het Cruyff Court in Schagen vond onlangs de finaleronde plaats van de Cruyff Courts 6 vs 6. De twee winnaars hebben zich gekwalificeerd voor de kwartfinale, woensdag 25 april, waar zij strijden om een plaats in de halve finale van de titel Cruyff Courts Kampioen van Nederland.

Inter won het voetbaltoernooi voor de jongens, De Bliksemschutters wonnen bij de meisjes. Daarnaast hebben De Dikke Aardappels, Rainbow Warriors en de Niko Tinbergen de Respect Awards gewonnen. Cruyff Courts 6 vs 6 is een nationaal voetbalkampioenschap voor kinderen van 10 tot 12 jaar. Het kampioenschap vindt plaats op Cruyff Courts door het hele land. Het kampioenschap kent regionale voorrondes en kwartfinales, landelijke halve finales en een spetterende finale.

Tijdens het Cruyff Courts 6 vs 6 Kampioenschap staat het thema 'respect' centraal. Alle deelnemers geven door het tekenen van de respectvlag aan elkaar te respecteren, zowel op als naast het veld. Aan de 3 voorronden in Schagen hebben meer dan 125 kinderen deelgenomen. De voorronde Cruyff Courts 6 vs 6 is een samenwerking tussen de Johan Cruyff Foundation, gemeente Schagen en Team Sportservice Schagen. Voor meer informatie: Remy Kluverrs: rkluvers@teamsportservice.nl, of bel 0224-21 47 74.