• Aangeleverd

Zintuigenwandeling door Schoorlse Duinen

SCHOORL Stap in de wereld van spiegelende bomen, adembenemende vergezichten, heerlijke geurencocktails en ontdek donderdag 18 juli en 15 augustus de Schoorlse Duinen met alle zintuigen. Deze bijzondere wandeling is een geurige, spannende manier om de natuur te ervaren.

 Tijdens deze belevingstocht, onder leiding van een gids, worden al wandelend alle zintuigen aan het werk gezet. Deze tocht is voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar en duurt anderhalf uur. U beklimt het hoogste duin van Nederland, daarom is deze tocht minder geschikt voor wandelwagens en mensen die slecht ter been zijn. Honden zijn niet toegestaan. De wandeling start om 11.00 bij  het Buitencentrum en duurt circa anderhalf uur. Deelnemen kost € 6,50 p.p. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via de website van Staatsbosbeheer: http://www.staatsbosbeheer.nl/zintuigenschoorl.

Het Buitencentrum ligt aan de Oorsprongweg 1, 1871 HA Schoorl. Openingstijden: dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur. De toegang is gratis. Betaald parkeren tussen 10:00 en 19:00 uur.