Categorie detailhandel

Bokke Hendrik

Fotocredit: Bolle Hendrik

Bedrijf: Bolle Hendrik

Eigenaar: Henk & Carolien Blankendaal

Dorpsstraat 45,

1747 HB Tuitjenhorn

0226 390752

info@bolle-hendrik.nl

www.bolle-hendrik.nl

Omschrijving:

Bolle Hendrik is een delicatessenzaak, opgericht door Henk en Carolien Blankendaal. Samen zijn zij, vanuit de horeca en met een passie voor vers en lekkernijen, de in oud-Hollandse stijl ingerichte winkel en lunchroom in Tuitjenhorn begonnen. Bij Bolle Hendrik wordt eten beleven. Henk & Carolien Blankendaal zorgen er met hun aanbod voor dat zij zich onderscheiden. Bolle Hendrik heeft een breed assortiment aan verse en bijzondere kwaliteitsproducten, waaronder kaas, gedroogde worst, vers gebrande noten, ambachtelijke chocolade, wijn, port en speciaalbiertjes. In de winkel kan men zich laten adviseren of voorproeven in 'het proeflokaal'.
 


AH Callantsoog

Fotocredit: Marc Moussault

Bedrijf: AH Callantsoog, Blokker en BudgetFood

Eigenaar: Jaap van Vuure

Schoolstraat 3,

1759 GP Callantsoog

0224 745005

administratie@vanvuurebeheer.nl

Omschrijving:

In het voorjaar van 2018 is de verbouwde Albert Heijn Callantsoog officieel geopend. In tien dagen tijd is de winkel gestript en verbouwd. De winkel is groter geworden, er is zelfscanapparatuur gekomen en het parkeerterrein is uitgebreid. Met de recent uitgevoerde verbouwing en renovatie van de Albert Heijn Callantsoog, heeft de dorpskern nu een kwalitatief goede en moderne supermarkt. Naast AH Callantsoog beheert Jaap van Vuure diverse succesvolle ondernemingen, waaronder Budget Food en Winstpallet. Ook heeft hij een Blokker in Callantsoog gerealiseerd. Jaap van Vuure heeft zich ontwikkeld tot een grote en échte ondernemer.  


Welkoop

Fotocredit: Welkoop ‘t Rijpje

Bedrijf: Welkoop ’t Rijpje

Eigenaar: Bart Pronk

Rijperweg 48A,

1744 HL Sint Maarten

0226 - 390322

https://www.welkoop.nl/winkels/rijpje

Omschrijving:

Bij Welkoop hebben ze verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je de winkel binnenloopt. Welkoop heeft alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat. Dit altijd met een glimlach. Alle medewerkers hebben hart voor wat ze doen. ,,En dat zie je”, aldus eigenaar Bart Pronk. Welkoop is gevestigd op een locatie waar je geen winkel verwacht. Het is mooi dat op die locatie een dergelijke winkel geëxploiteerd kan worden. Dit is onder andere te danken aan het uitgebreide assortiment. Ondanks alle geweld van bouwmarkten en supermarkten blijft Welkoop bestaan. 

 

Stem hier op uw favoriete ondernemer!