• Zantemer Nick Broersen maakte twee doelpunten namens Scagha '66.

    Marc Moussault

Scagha '66 telt mee in eerste divisie

REGIO In een doelpuntrijke wedstrijd tegen Leekster Eagles hield Scagha '66 een punt over (5-5). De Schager trots gaat als nummer drie de winterstop in de eerste divisie in.

HOOFDKLASSE VROUWEN Na twee nederlagen op rij wist DWOW de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar winnend af te sluiten. Sportstars 3 werd met 6-2 terug naar Alkmaar gestuurd.

EERSTE DIVISIE Scagha '66 speelde met 5-5 gelijk tegen Leekster Eagles. Robin Schouwvlieger, Nick Broersen (2), Jeroen Smit en Mike Julsing waren verantwoordelijk voor de doelpunten.

TOPKLASSE Een gewaarschuwd mens telt niet voor twee in Warmenhuizen. Nadat De Ruif een week eerder met grote cijfers verloor van hekkensluiter Annour, ging nu Vios in eigen huis onderuit tegen deze tegenstander. Het duel eindigde teleurstellend in 4-6. De Ruif revancheerde zich en won met 5-6 van Golden Stars. De ploeg van Job van der Gulik werkt met vertrouwen toe naar het eigen eindejaarstoernooi op 29 december.

HOOFDKLASSE DWOW haalde uit tegen Sporting S en won met 12-2. Martijn van Oers, Joey Noor en Robbie Schouten maakten een hattrick. Sparta '67 versloeg Lusitanos 2 met 2-1. "We hebben de overwinning voor de poorten van de hel weggesleept", meldt coach Mario de Moel.

TWEEDE KLASSE Vanwege een uitje door een groot deel van Zvv Niedorp werd hun uitwedstrijd tegen Kleine Sluis op maandag gespeeld. Dit leverde met een 8-6 nederlaag geen succes op. De treffers werden wel keurig verdeeld door Kees Stammes, Gijs Borst en Roy de Gier. Scagha 2 speelde met 1-1 gelijk tegen de reserves van Zwaag. Nick Verblauw maakte het doelpunt.