• Double You See is voor het laatst te zien.

Goodbye Double You See...

Na 14 jaar optreden

BURGERBRUG In de Herboren Toren aan de Burgerweg in Burgerbrug treedt zondag 19 november de band Double You See op. Het is de vierde theatershow die het kwartet presenteert en het is meteen het afscheidsconcert, want de muzikanten hebben aangegeven, ermee te gaan stoppen.

Lia van der Aart, Dirk-Jan Zuurbier, Gerard Engel en Simone Zuurbier, vier persoonlijkheden, vier muzikanten en dus de vierde theatershow met z'n vieren. Zij spelen nummers van bekende, maar soms ook minder bekende artiesten.

Altijd met passie en respect voor de originele tekst en de componist. Covers worden in een volledig nieuw jasje gegoten, met een op maat gemaakte 'Double You See- snit'. In vergetelheid geraakte nummers, maar ook actuele songs worden door de 'regionale fab four' bewerkt en uitgevoerd.

De afwisseling zit 'm niet alleen in de repertoirekeuze. Ook al gaat deze van Edith Piaff tot Eric Clapton en van Queen tot Herbert Grönemeyer. De originaliteit zit 'm tevens in de variatie van instrumenten. In het begin werd alleen nog met piano en gitaar begeleid. Inmiddels is dit uitgebreid met saxofoon, accordeon, contrabas en veel meer andere snaren.

Hun interpretatie leidt tot een inspirerende show. Double You See toont zich een veelzijdige en eigenzinnige band en ook hun hun theatervoorstelling mag er zijn. 19 november is 'Vier!' zien en horen in de Herboren Toren te Burgerbrug; aanvang 15.00 uur. De entree bedraagt 10 euro. Wilt u verzekerd zijn van een plek, bel 0226-383491 of mail j.paarlberg@zonnet.nl Kijk voor de verdere agenda op de website www.doubleyousee.nl en www.herboren-toren.nl Simone Zuurbier: ,,2 oktober 2016 was de première van onze theaterconcerttour VIER! In de Theaterkerk Wadway. De show was te zien op diverse locaties. zondag dus in Burgerbrug."