• Links Marcel van de Snepscheut en rechts Alex Krigee, keukenrenovatiespecialisten.

    Eline Kuijper

Keukens, een uitdaging!

DEN HELDER Van eenvoudig tot luxueus, van klein tot groot of van een simpele tot een uitgebreide keukenrenovatie: gedrevenheid, professionaliteit en klantvriendelijkheid staan bij Marcel van de Snepscheut en Alex Krigee voorop. Samen bedienen ze het gebied van Den Helder tot aan Alkmaar en omstreken.

Alex Krigee (51) werkt als keukenrenovatie-specialist vooral in de kop van Noord-Holland, Hoorn en Enkhuizen. Sinds 1 juli vorig jaar werkt hij als Keukenvernieuwer. Bij het renoveren en vernieuwen van keukens maakt hij dankbaar gebruik van de jarenlange ervaring die hij opdeed met zijn allround klusbedrijf. Alex heeft als hobby koken en daarom weet hij uit persoonlijke interesse heel goed hoe de perfecte keuken eruit moet zien.

Marcel van de Snepscheut (52) bedient het gebied Schagen, Heerhugowaard, Alkmaar, Heiloo en omstreken. Hij werkt al 28 jaar in de interieur- en keukenbouw waarvan de laatste 3 jaar aangesloten bij De Keukenvernieuwers.

GOED EN NETJES De Keukenvernieuwers is een landelijke organisatie met meer dan 40 aangesloten keukenrenovatie-specialisten. Het Hoofdkantoor in Tilburg 'ontzorgt' de mensen in het veld waardoor zij zich kunnen concentreren op het werk dat ze het liefste doen: keukens renoveren. Regelmatig zijn er meetings om ervaringen met elkaar te delen. Dit is een van de redenen waarom de formule de twee mannen erg aanspreekt. Als de een iets niet weet, weet de ander het wel. Iedereen helpt elkaar, met de intentie om (nog) beter te worden. Daarnaast staan de klanten op nummer 1. "Die komen altijd voorop. De Keukenvernieuwers doen de dingen goed en netjes. Dat is iets wat mij heel erg aanspreekt. Toen ik de referenties van mijn collega's bekeek dacht ik: hier wil ik bij horen", vertelt Marcel.

TOVEREN Marcel en Alex werken onder het motto: 'Uw vertrouwde keuken weer als nieuw'. Ze maken gebruik van de goede onderdelen van de bestaande keuken en toveren die in korte tijd om tot een niet van nieuw te onderscheiden keuken. En dat gebeurt meestal met weinig hak- en breekwerk. Klanten geloven hun ogen vaak niet als ze het resultaat zien. Alleen al het vervangen van keukendeurtjes of van het oude werkblad maakt een enorm verschil in beleving. Natuurlijk vervangen ze ook kranen, keukenapparatuur, verlichting en nog veel meer. Ideaal is dat je als klant zelf de deur niet uit hoeft, want Marcel en Alex komen zelf met hun bus vol documentatie- en monstermateriaal bij u langs.

MET DE KLANT SAMEN Naast hard werken houden ze ook van gezelschap en een praatje. Het meedenken en samen met de klant zoeken naar een oplossing is voor de twee mannen een belangrijk onderdeel. Op die manier kweek je vertrouwen. "We leren elke dag bij. Dat moet wel want elke keuken is anders. Maar wanneer je de keuken oplevert en de klant is helemaal enthousiast, dan denken we: daar doen we het voor," zegt Alex.

iVoor meer informatie: www.dekeukenvernieuwers.nl.