• ..

Kruijff en Rijntjes, zij helpen u door die lastige periode heen!

Advertorial

Tijdens een lastige periode in uw leven kunt u rekenen op de hulp van Kruijff en Rijntjes. U kunt dan denken aan een echtscheiding, een burn-out, relationele problemen of een conflict op de werkvloer. De verschillende achtergronden van Ria Rijntjes en Cinderella Kruijff zorgen ervoor dat zij gezamenlijk of apart van elkaar u weer verder kunnen helpen.

Echtscheiding Scheiden is een emotioneel proces en heeft tijd en aandacht nodig, zodat een blijvend sluimerend conflict voorkomen wordt. Uw (echt)scheiding wordt goed en in onderling overleg geregeld. Gezamenlijk helpen familiemediators Ria en Cinderella met het ouderschapsplan, de verdeling van de gemeenschap en is er aandacht voor de relatie als ex-partners en nog belangrijker: als ouders.

Relatietherapie Geheel los van de expertise in echtscheidingen staat de relatietherapie. Het komt voor dat de relatie niet het geluk brengt dat u verwacht had. Of er is iets gebeurt, waar u niet goed raad mee weet. U wilt graag samen verder, maar lukt dat ook? Met een praktische en persoonlijke aanpak worden de gevoelens, gebeurtenissen en wensen in kaart gebracht en bent u in staat een juiste keuze te maken.

Loopbaanbegeleiding en Burn out Het komt regelmatig voor dat een loopbaanbegeleiding voort komt uit een burn-out situatie, al is dit gelukkig niet noodzakelijk! Een baan is persoonlijk en heeft een grote invloed op uw dagelijkse bestaan. Als de voldoening er niet meer is, kunt op zoek naar iets wat u beter past.

Door het persoonlijke aspect, kunt u hier rekenen op maatwerk. Wat voor u nodig is, kan voor iemand anders helemaal niet van toepassing zijn. Vanuit een burn-out situatie is er aandacht voor de oorzaak en het voorkomen ervan, want dat wilt u niet nog eens meemaken!

Bovengenoemde is een kleine greep uit de dienstverlening van Kruijff en Rijntjes. Er zijn nog veel meer interessante onderwerpen te delen, zoals financiële aspecten bij scheiden en de evaluatie  van de omgangsregeling na de scheiding. Zij gaan u de komende periode op de hoogte gehouden!