• Shoppen en meer

Shoppen en meer in Schagen

Advertorial

Elke vrouw kan er wel gelukkig van worden: een dagje winkelen om nieuwe items aan te schaffen voor je kledingkast. Door middel van kleding kan je jezelf goed uitdrukken. Eens in de zoveel tijd is het belangrijk om jezelf te verwennen met een aantal leuke kledingstukken om je kledingkast mee aan te vullen. Neem daarom je moeder of beste vriendin mee om een dagje samen te spenderen in de stad. Na een intensieve dag kunnen jullie samen volledig tot rust komen bij een pedicure of genieten van een nagelbehandeling.

Neem plaats bij de pedicure
Als je denkt aan je uiterlijke verzorging denk je misschien niet direct aan de verzorging van je voeten. Toch is het erg belangrijk om je voeten niet over te slaan. Je kan bijvoorbeeld last hebben van eelt. Dit is een verdikking van de bovenste laag van je voeten dat ontstaat doordat je hier veel op loopt. Eelt kan zorgen voor pijnlijke voeten, omdat je voeten bijvoorbeeld minder goed in je schoenen passen. De pedicure kan je hier vanaf helpen door deze verdikking grotendeels weg te halen.

Geniet van een knipbeurt
Naast een pedicure kan je ook plaatsnemen in de stoel van de kapper. Een goede knipbeurt kan veel voor je uiterlijk doen. De kapsel draagt namelijk voor een groot deel bij aan je uitstraling. Daarom is het leuk om hier af en toe mee te experimenteren door bijvoorbeeld een nieuwe kleur te nemen. De prijs van de kapper is afhankelijk van de behandeling die je uitkiest. Zo is het goedkoper om eventjes de punten te laten bijknippen dan wanneer je je haren wilt laten kleuren. Benieuwd welke kappers er in jouw omgeving zitten? Je vindt hier een overzicht.

Lak je nagels in een opvallende kleur
Het lakken van je nagels kan best lastig zijn. Vaak gaat de kleur ernaast of komt de lak er slordig op. Bij een nagelstudio kan je de nagels voor je laten doen. Heb je wellicht binnenkort een sollicitatie en wil je er op je beste uitzien? Of heb je een ander speciaal evenement waarvoor je graag mooie nagels wilt hebben? Dan is een bezoek aan de nagelstudio een goed plan.